Bel direct voor een afspraak +31(0)6-299 611 00

Jawid Gronau smallMijn naam is Jawid Habibzada en ik ben specialist chirurg uroloog.

Als zoon van een dokter in Afghanistan hebben mijn interesse altijd gelegen op het gebied van de geneeskunde. Mijn opleiding tot arts heb ik afgerond aan de Universiteit van Tasjkent in Oezbekistan. Na mijn komst in Nederland heb ik met succes mijn artsendiploma behaald aan de Universiteit van Utrecht. Vervolgens heb ik een jaar gewerkt als arts-assistent urologie in het Deventer Ziekenhuis. Door een tekort aan opleidingsplaatsen urologie in Nederland was het voor mij niet mogelijk om de specialisatie hier te voltooien. Hierom besloot ik de huisartsenspecialisatie te volgen. Na het afronden van mijn opleiding tot huisarts in Nederland heb ik als waarnemend huisarts in verschillende plaatsen gewerkt. Echter, ik heb door mijn sterke passie voor de urologie dat pad nooit kunnen loslaten. Om die redenen heb ik toch de opleiding tot chirurg uroloog afgerondt in het St. Antonius Ziekenhuis te Gronau, Duitsland.

Het uitvoeren van een besnijdenis (circumcisie) of sterilisatie (vasectomie) behoort tot een van de handelingen van een uroloog. Tegenwoordig ziet men jammer genoeg dat er hier en daar toch nog veel fouten worden gemaakt met betrekking tot deze ingrepen. In het bijzonder bij het verrichten van een besnijdenis bij kinderen.

Als medeoprichter van de besnijdenis– en sterilisatiekliniek Medisch Maatschap Overvecht (MMO) en Medisina te Utrecht heb ik regelmatig te maken gehad met fouten van besnijdenissen die elders waren gedaan. Hier heb ik dan ook vele correcties uitgevoerd bij kinderen. Mijn ambitie is om elke besnijdenis en sterilisatie zowel medisch als cosmetisch zo perfect mogelijk uit te voeren, zodat de belasting voor het jongetje en zijn ouders minimaal wordt gehouden.

Met het oprichten van de Besnijdenis– en Sterilisatiekliniek Avicenna wil ik verandering brengen in het soms willekeurige beleid. Vanwege de werk- en studiedruk tijdens mijn specialisatie tot urologie in Duitsland heb ik destijds moeten stoppen bij MMO en Medisina. Echter, ik ben nu terug met een geheel nieuwe kliniek genaamd Avicenna en ik sta wederom tot uw dienst.

^ vorige pagina

Contactgegevens

Besnijdeniskliniek Avicenna

 

Kliniek Tegelen

Lingsterhofweg 176

5931 MC Tegelen

 

Kliniek Nieuwerkerk a/d IJssel

IJslandsmos 4
2914 SH Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Kliniek Utrecht

Nieuwe Vaart 1

3551 AH Vleuten

 

Kliniek Den Haag

Hengelolaan 207 C

2545 JJ Den Haag

 

Telefoon: +31(0)6-299 611 00

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.besnijdeniskliniekavicenna.nl

Facebook button BKA

Kies uw taal

Heeft u vragen banner